neljapäev, 10. oktoober 2019

Oa-singisalat



Järjekordselt üks lihtne klassika ja variant, kuidas seda teen. Taas ei saa ma läbi õunata 😊

1 purk (400 g) punaseid ube
1 punane sibul või u 15 cm porru rohelist osa
2 keskmise suurusega õuna
100-150 g keedusinki
soola
musta pipart
majoneesi
maitsestamata jogurtit või hapukoort

Oad puhtaks loputada, sibul/porru õhukeselt viilutada, õunad ja sink väiksemalt tükeldada.
Kastmeks paar-kolm supilusikatäit nii majoneesi kui ka jogurtit/hapukoort.
Kõik ained korralikult läbi segada ning maitsestada jahvatatud musta pipra ja vajadusel näpuotsatäie soolaga.

NB Et tegemine oleks veelgi lihtsam, võib singiks kasutada pitsakatet - nii on hakkimist vähem.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar