esmaspäev, 10. juuni 2019

Feta-arbuusisalat



Mulle küll ei meeldi sõna moetoit, aga feta-arbuusisalati kohta on vist tõesti kõige kohasem öelda moesalat. Ning muidugi kolmekümne soojakraadiga ilma puhul on see üks äärmiselt paslik suupiste. Ainete kogused võib valida täiesti oma maitse järgi ja ma ei arva, et siinkohal peaks pakkuma grammi täpsusega retsepti, seega reastan ainult vajaminevad koostisained.

Vaja läheb:

seemnetest puhastatud ja tükeldatud arbuusi
murendatud fetat
paar oksa jämedalt hakitud värsket münti ja sidrunmelissi
kastmeks paar-kolm supilusikatäit (neitsi)oliiviõli ja heledat palsamikreemi
natuke jahvatatud musta pipart

Sobib süüa niisama või mis tahes grill-liha lisandiks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar