neljapäev, 27. juuni 2019


Kapsa-nuudli panniroog 2



Veel üks variant panniroast varajase kapsaga - lihtne ja kiire. Võib teha lihaga või lihata. Liha asemel võib kasutada vabalt näiteks seeni. Puljongipulbri asemel võib kasutada lihtsalt ka soola, kuid pulber annab parema meki. Sellest kogusest peaks jätkuma kolmele inimesele.

170 g kuivi nuudleid (1/3 500 g pakist)
1/4 suurest kapsapeast, hakitult
1 pakk külmutatud köögiviljasegu (nt Hortex'i Cous-cous)
2 tk suitsutatud broilerikintsuliha, hakitult, soovi korral
1-2 tl kana- või köögiviljapuljongi pulbrit
jahvatatud musta pipart
maitserohelist, hakitult (peterselli, sellerit, tilli vm)
õli praadimiseks

1. Keeda nuudlid soolaga maitsestatud vees pehmeks.
2. Kuumuta sügava äärega pannil õli ja prae kapsas keskmisel kuumusel peaaegu pehmeks.
3. Lisa pannile külmutatud köögiviljasegu, maitsesta puljongipulbri ja pipraga ning prae pehmeks, segades aeg-ajalt segu. Kui segu tundub kuiv, lisa pannile sorts vett.
4. Lisa pannile hakitud broilerikintsuliha (kui kasutad) ja nuudlid. Sega ja kuumuta kõik ained korralikult läbi, maitsesta maitserohelisega ning ongi valmis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar