reede, 22. veebruar 2019

Muffinid kaerajahuga



Leidsin koristamise käigus kapist paki Tartu Milli muffinipulbrit. Otsustasin siis muffineid küpsetada, kuid teinud õpetuse järgi taina, arvasin, et see on kahtlaselt vedel. Nii lisasin tainale umbes kolm supilusikatäit kaerajahu ning jaganud taina vormidesse, panin igasse vormi veel kolm külmutatud kirssi ja riputasin peale mandlilaaste. Muffinid tulid mõnusalt kohevad ja maitsesid iseäranis hästi koos teega.


Tainale võib lisada ükskõik milliseid marju ja veel ka näiteks mandliekstrakti. Marjad panna vormi taina peale, siis ei vaju need päris põhja.


NB Tainast on hea jagada (vedruga) jäätisekulbiga. 5 cm läbimõõduga lusikas on 12 vormiga muffinipanni puhul ideaalne.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar