kolmapäev, 20. märts 2019

Šveitsi võileivad




Retsept on pärit sügavast nõukaajast saatest "Vaata kööki" ja see soe võileib sobib nii hommikul, lõunal kui ka õhtul. Nimi tuleneb küll ilmselt Šveitsi juustust, kuid kasutada võib mis tahes endale meeldivat sorti, kuigi võiks eelistada tugevamat maitset. Ning valmivad need lihtsalt ja kiirelt.

Vajaminevad ained:

röstsai
keedumunad
majonees
juust

Lao soovitud arv röstsaiaviile küpsetusplaadile, pane igaühele pool keedumuna ja lõika sellel justkui katus pealt ära, et juustuviil püsiks paremini.

Pane munale 1-2 sl majoneesi.
 
Aseta igale munale õhem juustuviil ja küpseta saiu ahjus 220 kraadi juures 15-20 minutit, kuni juust on sulanud.
 
Ja ongi valmis. Nende juurde sobib hästi ketšup või mis veelgi parem, omatehtud tomatikaste.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar