pühapäev, 16. veebruar 2020

Verivorstid riisiga


Ei, mitte riisitäidisega, vaid riisiga serveeritud verivorstid. Muidu süüakse neid ikka peamiselt pohlamoosiga või pakutakse juurde kartulit-kapsast. Aga võib ka teisti😉

Huvitav, kas verivorst liigitub rupskitoiduks😏

Asi on lihtne: sel ajal, kui verivorstid ahju küpsevad, keedan riisi, mille maitsestan puljongipulbriga, ja praen muna. Sööja kohta piisab paar vorsti ja üks muna. Salatiks sobib suurepäraselt marineeritud kõrvits või miks mitte ka marineeritud paradiisiõunad. Super!

NB Riisi keetmisel on suhe 1 osa riisi, 2 osa vedelikku. Kui riis on peaaegu pehme, keeran potil tule alt ära ja jätan riisi kaane alla lõplikult pehmeks hauduma - nii saab hea sõreda riisi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar