kolmapäev, 26. jaanuar 2022

Kana-sellerisalat




Minu vaieldamatu klassika, mis sobib omaette kergemaks söömaajaks või eelroaks. Ega rohkem oskagi öelda, kui et lihtne teha ja seni on maitsenud kõigile, kellele pakkunud olen, isegi neile, kes muidu suured sellerisõbrad pole.

1 suitsutatud broilerikoib või 2 tk suitsutatud kana kintsuliha
2 õuna, keskmise suurusega
2 sellerivart
1 väike konserv ananassitükke (140 g)
soola
jahvatatud musta pipart

Kaste:

1 dl vahukoort
1 dl majoneesi, mahedat

1. Haki kanaliha tükkideks. Tükelda ka õun ja sellerivarred ning kurna ananassitükid. Sega kõik ained kausis, lisades neile näpuotsatäis soola ja natuke pipart.
2. Vahusta vahukoor vedelaks vahuks, sega juurde majonees ja kalla kaste salatiainetele, nii et need oleksid kaetud, kuid ära sega.
Ja ongi valmis!

Õuna ja sellerit võib olla ka natuke rohkem
ning vastavalt sellele suurenda natuke kastme kogust.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar