teisipäev, 5. mai 2020

Kana-makaronisalat



Taas üks lihtne variant makaronisalatist, milles võib kasutada suitsutatud kanakintsuliha või fileekuubikuid või muud. Sedakorda kasutasin 'Nõo lihavürsti' röstitud kanafilee viile, mille lihtsalt rebisin salatisse.

150 g kuivi lühikesi makarone
1 purk konserveeritud herneid ja porgandeid (nt 400 g Bonduelle)
1 lühike värske kurk või jupp pikka kurki
100 g küpsetatud kanafileed või kintsuliha

Maitsestamiseks soola ja musta pipart. Kastmeks majoneesi ja hapukoort või maitsestamata jogurtit.

1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees pehmeks, siis kurna ja jahuta.
2. Haki värske kurk väikesteks kuubikuteks ja haki ka kanaliha. Kurna konservist vedelik.
3. Sega omavahel kõik ained. Kastmeks olen pannud majoneesi ja jogurtit enam-vähem pooleks kumbagi umbes 4-5 supilusikatäit.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar